Het Nationaal Foodservice Congres is hét jaarlijkse evenement waarop grote én kleine spelers binnen de foodservice industrie elkaar ontmoeten. Dit jaarlijks netwerkevenement nodigt, op woensdag 21 november gepassioneerde keynotesprekers uit en brengt waardevolle Foodservice Alliance data samen die u als belangrijke beslisser in de keten klaarstoomt voor de toekomst.”

 

We beseffen steeds meer dat foodservice voor enorme uitdagingen staat. Kanaalvervaging, casualisering, digitalisering, nieuwe foodservicegrossiers, …
Een nieuwe realiteit die bij alle schakels van de keten voor de nodige onrust zorgt.
Er zijn nog veel onopgeloste vragen. Waar gaat de foodservice in België naartoe?
Ontdek het allemaal op woensdag 21november tijdens HorecaExpo, Gent!

 

THIS YEAR’S LINE-UP

De sprekers dit jaar brengen het complete verhaal hoe jij als ondernemer, marketeer, CEO of sales ervoor kan zorgen dat jouw merk klaar is voor de toekomst. Wees de disruptors een stap voor en zorg zelf voor de disruptie die de markt nodig heeft volgens jou.

Binnenkort vullen we dit rijtje sprekers aan met meerdere industrie experts, dus hou deze pagina en social media zeker in de gaten!

website_sprekers.jpg

KATE STOCKMAN

Trendwatcher, Intuitive thinker & FMCG specialist
FUTURE-PROOF YOUR BRAND

Creatieveling, levensgenieter, gepassioneerd door brand development en resultaatgerichte communicatie, trendwatcher en nog zoveel meer! Kate Stockman, met haar jarenlange ervaring met FMCG-merken, werpt een blik op de toekomst en vertelt hoe je als merk een strategie kan bepalen die helemaal future-proof is. Zo blijf je niet alleen mee met de trends maar kan je deze ook een bepaalde richting uit sturen.
Of zoals ze het zelf omschrijft: "It’s about seeing the first ripples in the sea, to be ahead of the wave and not behind.”
katestockman.com
stockmanverstraete.com

website_sprekers3.jpg

PIETER BOUDRY

AB InBev - Head of Real Estate Sales Development BENE
CREATE STORIES THROUGH PARTNERSHIPS

Partnerships zijn tegenwoordig waardevoller dan ooit! Ondernemers binnen foodservice zijn voortdurend op zoek naar partners die meebouwen aan hun concept, en die de boodschap die ze willen overbrengen naar hun klant zo goed mogelijk vertalen.

Pieter Boudry vertelt hoe zij het aanpakken binnen het AB InBev Real Estate-programma. Hoe benaderen zij hun partners? Welke afspraken worden er gemaakt? Hoe slaag je erin om enerzijds als merk en anderzijds als horecaondernemer samen een vloeiend verhaal te creëren?
ab-inbev.be

website_sprekers_gert.jpg

GERT LAURIJSSEN

CEO Foodservice Alliance
Foodservice Alliance is een kennisnetwerk in de wereld van eten en drinken dat inzicht en inspiratie biedt aan bedrijven, mensen en organisaties om beter te kunnen renderen.
foodservicealliance.be

Bart-Roman-Website.jpg

BART ROMAN

Co-Founder WECANDANCE, Founder Essence Cuisine London
Als we het over de essentie in hospitality willen hebben, kunnen we bijna niet om Bart Roman heen. Vorig jaar opende hij Essence Cuisine in Londen, een ongezien plantbased concept en samen met 3 andere partners zette hij ook WECANDANCE op poten, een boutique-festival met een ‘No Fast Food’-policy. Een specialist in horecabeleving die al z’n geheimen komt delen met ons!
wecandance.be
essence-cuisine.com

website_sprekers2.jpg

AMYLIA DE SCHEPPER

INFLUENCERS: ADDED VALUE OR A BUBBLE ABOUT TO POP?
Deze keynote brengt ons Best of Both Worlds.
Amylia De Schepper bouwde de afgelopen jaren een actieve community op rond @cookameal, met meer dan 17.000 volgers die zich dagelijks laten inspireren door haar recepten en avonturen.

Deze duo presentatie, samen met Oona Agency, laat zien hoe jullie als merk of horecaondernemer influencers kunnen inzetten om doelstellingen op het vlak van brand awareness, conversie, brand loyalty, etc. zo succesvol mogelijk te behalen.

cookameal.be

website_sprekers_mathias.jpg

MATTHIAS DE CALUWE

CEO Horeca Vlaanderen
Matthias De Caluwe neemt zijn rol als CEO op onder het motto 'Behouden wat goed is en durven innoveren waar nodig!'. De belangen van de horecasector worden met vuur verdedigd en de uitdagingen worden met een frisse blik van buitenaf aangepakt!
horecavlaanderen.be

website_sprekers4.jpg

Herbeleef het Nationaal Foodservice Congres 2017


Ticketing & Praktische informatie

 

Datum: Woensdag 21 november 2018

Waar: HORECA EXPO - Flanders Expo Gent
Opgelet! nieuwe locatie! Het congres gaat door in de zaal op de 1e verdieping die u bereikt via de ingang langs Hal 1 van Horeca Expo.
Ontvangst: Vanaf 8u met ontbijt
Aanvang congres: 8:30u
Einde: 13.15u, gevolgd door netwerklunch en gratis toegang tot Horeca Expo